SON DAKİKA
SON DAKİKA

Kafeler Ne Zaman

Kafeler Ne Zaman ile ilgili tüm haberleri, son dakika Kafeler Ne Zaman haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Kafeler Ne Zaman haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Kafeler Ne Zaman Haberleri

Kafe ve restoranların açılış tarihi belli oldu
Gündem
Kafe ve restoranların açılış tarihi belli oldu

Korona virüs vakalarında görülen artış sonrası tam kapanmaya giden Türkiye’de normalleşme takvimi merak konusu oldu. Özellikle gençler kafe, restoran ve lokantaların ne zaman açılacağını merak ederken kulisten kafe, restoran ve lokantaların açılmasına yönelik bilgiler sızdı.

13 Mayıs 2021, 12:14
Kafe ve lokantaları açmak için 8 zorunlu önlem şartı getirildi
Gündem
Kafe ve lokantaları açmak için 8 zorunlu önlem şartı getirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mart ayı itibarıyla kademeli normalleşme sürecinin başlayacağını duyurdu. Türk Standartları Enstitüsü'nün belirlediği kriterlere göre; restoran, lokanta ve kafeleri açmak için 8 zorunlu önlem şartı olacak. İşte o önlemler...

18 Şubat 2021, 10:37
Restoran ve kafelerden 5'li teklif
Gündem
Restoran ve kafelerden 5'li teklif

Salgının başladığından bu yana yaklaşık 1 yıllık süreçte devlet de yaptığı ekonomik destek paketleriyle hem halka hem de işletmelere destek oluyor. Ancak virüsün yayılma hızını düşürmek amacıyla alınan kapanma tedbirleri özellikle restoran ve kafeleri bir hayli zor durumda bıraktı. Hürriyet gazetesinden Burak Coşan'ın haberinde konuyu değerlendiren sektör temsilcileri özellikle 5 noktaya dikkat çekti.

21 Ocak 2021, 09:04
1 Haziran'da hangi yerler açılıyor?
Gündem
1 Haziran'da hangi yerler açılıyor?

Corona virüsü hayatı olumsuz etkilerken vaka sayısı da gün geçtikçe artıyor. İçişleri bakanlığı geçen hafta tedbirler kapsamında kafelerin ve spor salonlarının geçici süreyle kapatıldığını duyurmuştu. Şimdi binlerce iş yeri sahibi Kafeler, internet cafeler, spor salonları ne zaman açılacak? Tarih belli mi? sorusuna cevap bulmaya çalışıyor.

28 Mayıs 2020, 20:20

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap